Що може на кухні, будинок може охолонути на кухні
Випікання торта — це часто метушливе заняття, коли необхідно зробити багато справ одночасно. Його необхідно приготувати, підняти, прикрасити та охолодити. Однак в останньому варіанті ви можете допомогти собі самі й уникнути непотрібного хаосу на кухні.
У подібних ситуаціях чудово підходить охолоджувальна підставка. Які її найсильніші сторони і в якій ситуації її потрібно застосовувати?
Для чого застосовується охолоджувальна решітка?
Охолоджувальні решітки зазвичай застосовуються для охолодження домашньої випічки. При одночасному випіканні багатьох страв на кухні іноді не вистачає місця. Завдяки решіткам можна одночасно викласти до кількох десятків печива або три торти. Залежно від кількості ярусів, які ви підбираєте під час покупки. Є ще варіанти для одного коржа, яких напевно вистачить на багатьох кухнях.
Важлива не тільки кількість простору, який виникає на кухні, а й техніка охолодження. Решітки зазвичай мають спеціалізовану антипригарну поверхню, щоб пиріг не прилипав до нижньої сторони. Завдяки решітчастій поверхні тісто також «потіє» знизу, так що охолодження розподіляється по всій поверхні. Завдяки охолоджувальним решіткам забезпечується більш регулярний повітряний потік з кожного боку. Це дає можливість торту швидше охолонути, і дно виходить набагато кращим, ніж якби торт залишався на деку. Повітряне дно набагато краще впливає на коржі, які в результаті виходять набагато більш хрусткими.
Додаткові функції решіток
Охолоджувальні решітки також істотно полегшують прикрашання торта або печива. Завдяки їхній висоті легше контролювати глазур, рідкий шоколад або інші прикраси, які ви хочете розташувати на випічці. Усі залишки не залишаються на деку, а падають на поверхню для роботи, що полегшує прибирання та покращує гарний вигляд пирога. Це робить його більш гладким і рівним з обох боків.
Застосування охолоджувальної решітки прекрасно працює у 2 етапи. Найкраще почекати якийсь час, щоб торт або печиво трохи охололи на деку, а потім швидко перекласти їх на сковорідку. Початковий етап — попереднє охолодження, другий етап — повне охолодження. Значущою перевагою тут вважається час. Заздалегідь нагріта форма регулярно постачає тісто температурою, тому загальний процес охолодження займає часу набагато більше. Двоетапний процес дає можливість отримати рівномірно охолоджений торт менш ніж за годину. Дуже часто лотки мають розміри 40 ? 25 сантиметрів, що сходиться з більшістю лотків, які можна придбати в Україні. Проте можна обрати й оригінальніші моделі — для тортів чи більшої кількості тістечок.
Редакція
DomNaNowo.pl — це онлайн-журнал у категорії «Дім та інтер’єр». Наше завдання — надихати та спонукати вас до покращення вашого вільного простору. Ми публікуємо керівництва та статті про все, що пов’язано з будівлями, квартирами та інтер’єрами. Ми публікуємо добірки аранжувань різних типів приміщень і житлових просторів. Ми хочемо представити рейтингові списки. Наша редакція складається з команди творчих і допитливих редакторів і письменників. Їхня робота підтримується фахівцями з PR і маркетингу. DomNanowo.pl публікує новини інтер’єрного дизайну і різні матеріали, гідні опису і характеристики. Наші колонки і статті з порадами створюються з урахуванням інтересів читачів. З нами кожен інтер’єр може стати неповторним.