Курячий фарш від «Знатної курки»
В пошуках рецептів для приготування нових смачних страв господині купують курятину, яка завдяки ніжному та м’якому смаку дозволяє здивувати гостей і нагодувати свою родину. Інтернет-магазин «Знатна курка» https://znatnakurka.ua/products/shyyi-kurchaty-brojlera-bez-shkiry-fasovani-oholodzheni/ пропонує завжди свіже філе, гомілки, субпродукти та курячий фарш ціни на які є бюджетними для кожної сім’ї.
Курячий фарш у книзі рецептів
Українці є народом, який здавна полюбляє готувати й смачно поїсти. Великі можливості в кулінарній області надає саме курячий фарш, завдяки якому можна приготувати велику кількість простих і вишуканих страв:
- котлети, зрази, фрикадельки, тефтелі;
- пироги закриті й відкриті, лазанью;
- голубці;
- пельмені, хінкалі, вареники.
Крамниця пропонує придбати два варіанти фаршу – домашній, з більшою жирністю, а також філейний, який ідеально підходить для дієтичного приготування різноманітної їжі. Вартість дозволяє хоч кожного дня робити замовлення та отримувати продукцію високої якості.
Курячий фарш для їжачків у сметані
Для приготування досить смачного блюда потрібні такі інгредієнти:
- 800 г курячого фаршу від «Знатної курки»;
- 1 склянка рису;
- 1 куряче яйце;
- 400–450 г сметани;
- 1 морквинка;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 ст. ложка вершкового масла;
- сіль і спеції.
Важливо орієнтуватися на уподобання стосовно вибору спецій, жирності м’яса та густоти підливки. Можна змінювати пропорції, головне – обрати свіжі продукти, за допомогою яких страва розкриється на всі сто відсотків.
Попередня підготовка містить в собі залиття рису водою на одну годину, підсмажування цибулі до золотистого кольору та натирання морквинки на терці з дрібними отворами.
Основне приготування їжачків у сметані
Перш ніж розпочинати вимішування фаршу, необхідно злити воду з рису, промити його та додати підсмажену цибулю та сире яйце. Солити необхідно на свій смак, а також додати спеції. Пікантної гостроти надає чорний мелений перець, солодкості – паприка. Дивлячись на додану приправу, кожного разу можна створювати новий шедевральний смак.
Гарно вимісивши м’ясну масу, на плиту необхідно поставити каструлю з одним літром води, дочекатися закипання та вкинути м’ясні їжачки. Потім потрібно додати вершкове масло, моркву й сметану, таким чином проварити ще приблизно 10 хвилин на повільному вогні. Вимкнувши вогонь, посуд потрібно накрити кришкою й зачекати близько 15 хвилин, щоб підлива загусла.
Швидко, легко й неймовірно смачно!